Grosseto - úpravy masa v italské kuchyni (30.11.2016)

Název

Grosseto - úpravy masa v italské kuchyni (30.11.2016)

Popis

První kulinářský kurz za mnou a byla to paráda. Vaření super, ale to úhledné servírování prostě neumím. Domů jsem si dovezla tři mističky - první chod sežrán na místě, druhý z půlky, třetí jen kousek okoštován a čtvrtý šel celý do misky (to už se fakt nedalo).
Doporučuji všem, co si neví rady s dárečkem k Vánocům svým drahým polovičkám. Jen k poukazu doporučuji zařídit i taxi z Průhonic, neb při vaření vínko náramně chutná. :-D Mimochodem, v kurzu překvapivě převažovali chlapi.

Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka

Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor

Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj

Období

Statistiky

  • 12 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Apple iPhone 6

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Grosseto - úpravy masa v italské kuchyni (30.11.2016)
Komentáře Přidat